Fotbal in Cuvinte

duminică, 11 aprilie 2010

PostHeaderIcon Tintele granzilor...

Printre tintele marilor echipe pentru urmatoarea perioada de mercatto, adica cea din aceasta vara, se numara jucatori de toate culorile si nationalitatile:

  • Marek Hamsik, international slovac, in prezent legitimat la fosta echipa a lui Maradona, Napoli, este curtat de finalista Uefa Champions League, Manchester United. Echipa engleza este gata sa plateasca 16 milioane de lire steriline pentru achizitionarea mijlocasului.
  • Arsenal Londra neaga ipoteza transferului goalkeeper-ului neamt Manuel Neuer, Arsene Wenger declarand ca are incredere in actualii portari ai tunarilor, Lukasz Fabianski si Vito Mannone si confirmand pe de alta parte interesul pentru fundasul din Uruguay al celor de la FC Barcelona, Martin Caceres, in prezent imprumutat la Juventus.
  • Oficialii echipei engleze Everton il urmaresc pe atacantul congolez Dieumerci Mbokani in varsta de 24 de ani, care, in prezent, joaca la actualii campioni ai Belgiei, Standard Liege. Mbokani s-a remarcat in dubla din Europa League, pierduta de Standard in compania nemtilor de la HSV.
  • Cei de la Tottenham Hotspur sunt pe urmele atacantului paraguayan Roque Santa Cruz, care va fi liber de contract din vara, oficialii de la Manchester City nedorind sa-i reinoiasca angajamentul cu gruparea lor.
  • In cursa pentru Cesc Fabregas s-au inscris, pe langa bogatii Spaniei, Real Madrid si Barcelona si englezii de la Manchester City (nu ca ei n-ar fi bogati :P), care sunt gata sa dea 60 de milioane de lire sterline pentru achizitionarea mijlocasului spaniol.
  • Olandezii de la PSV Eindhoven l-au achizitionat definitiv pe sarbul Jagos Vukovic, care jucase la ei in prima parte a sezonului 2009/10 din Eredivisie sub forma de imprumut. Fundasul a semnat un contract valabil pe 3 ani.
  • Real Madrid a infirmat azi zvonurile cu privire la plecarea lui Benzema: atacantul nu a venit ca sa plece dupa numai un sezon in liga spaniola.
  • FC Barcelona planuieste sa-l transfere pe Mario Balotelli, una dintre marile sperante ale fotbalului italian.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Ultima ora

In scurt timp aflati cine va prelua Liverpool FC !