Fotbal in Cuvinte

duminică, 11 aprilie 2010

PostHeaderIcon Analiza etapei 23 din liga II-a


Inceputa vineri, cu meciul dintre Dacia Mioveni si UTA Arad incheiat cu scorul de 0-3, aceasta etapa nu a adus mari surprize. Dar sa incepem cu analiza fiecarui meci in parte.

Seria I

Tricolorul Breaza 0-3 Sageata Stejaru - Favoritii acestui meci, tulcenii, au aratat ca merita pozitia in campionat, impunandu-se clar in fata ocupantei locului 17. Mai mult ca sigur, aventura celor de la Tricolorul prin liga a 2-a se va termina sezonul acesta, revenind acolo unde a jucat de cele mai multe, in liga a III-a.

Dunarea Giurgiu 1-0 Dunarea Galati - “Derby-ul Dunarii”, s-a terminat cu Victoria giurgiuvenilor, care se afla dupa aceasta etapa pe pozitia a 11-a, la egalitate de puncte cu FCM Bacau. Intre cele doua combatante de ieri, diferenta este doar de 4 puncte.

Victoria Branesti 4-1 Dinamo II - Liderul seriei I, a facut show cu satelitul lui Dinamo, pe care i-a invins clar. Interesant este faptul ca pana in minutul ’80, scorul a fost de 2-0, iar in ultimele 10 minute acesta a ajuns la 4-1. Pentru dinamovisti a marcat Vranjkovic, in timp ce la gazde Oprea a realizat o dubla, iar celelate doua goluri au fost marcate de Coman si Gego.

Concordia Chiajna 1-0 FCM Bacau - Ilfovenii s-au impus in fata bacauanilor datorita golului lui Vasile Buhaescu din min. ’55. Un rezultat destul de interesant datorita faptului ca acestia nu si-au pierdut concentrarea dupa ce antrenorul Lita Dumitru a fost demis etapa trecuta, si au putut trece peste infrangerea din etapa trecuta, cand au luat gol in ultimul minut.

FC Snagov 2-0 FC Botosani - Botosanenii au venit dupa puncte la Snagov, pentru a se indeparta de zona retrogradarii. Dar asa cum au venit, lafel au plecat, deoarece gazdele si-au dorit mai mult victoria, pentru visul de a vedea echipa in prima liga. La pauza scorul a fost unul alb, dar pe parcursul reprizei a doua FC Snagov a marcat de doua ori prin Radulescu si Dinu.

Gloria Buzau 0-1 Delta Tulcea - Emil Nanu a dus victoria tulcenilor, care se mentin in primele 5 echipe din serie. Formatie ce acum doua sezoane evolua in liga I, Gloria Buzau se zbate sa se mentina in liga a II-a, fapt ce pare din ce in ce mai greu, deoarece se afla la doar doua puncte de ultimul loc retrogradabil.

Steaua II 3-0 CSM Ramnicu Sarat - Stelistii au castigat in fata buzoienilor de la Ramnicu Sarat datorita golurilor marcate de Rusu (de doua ori) si Albu o data. Acestia nu au avut probleme provocate de “lanterna rosie” a seriei, meciul disputanduse numai in partea de teren a CSM-ului.

Petrolul Ploiesti 3-0 Cetatea Suceava - Petrolul a castigat la masa verde meciul cu sucevenii, deoarece acestia s-au retras in iarna din campionat.

Sportul Studentesc 0-0 Farul Constanta - Daca constantenii castigau acest meci, reveneau in cartile promovarii, dar cu acest rezultat au ramas la 5 puncte distanta de locul 2, ocupat de “studentii” din Regie.

Seria II

Dacia Mioveni 0-3 UTA Arad - Aradenii au invins clar formatia argeseana, care in ciuda presingului facut nu au reusit sa marcheze nici macar un singur gol. Aradenii au punctat prin Mitu, Tucudean si Batin.

FC Baia Mare 0-0 FC Arges - Pitestenii nu au reusit sa obtina victoria pe stadionul local din Baia Mare, victorie ce ii aducea la egalitate de puncte cu liderul Targu-Mures. Important este ca inca se afla pe un loc promovabil.

CFR Craiova 2-0 CS Otopeni - Un meci care se anunta sa se termine la egalitate, s-a decis prin victoria oltenilor. Golurile au fost marcate de Nakamura si Mitroi.

Minerul Lupeni 3-0 Drobeta - Minerul castiga la masa verde acest meci, deoarece severinenii s-au retras din campionat.

FC Bihor 1-1 FCM Targu Mures - Liderul Targu Mures a primit gol in ultimul minut, si pleaca doar cu 1 punct de la Oradea, dar isi continua drumul catre Liga I.

Fortuna Covaci 3-1 Ariesul Turda - Un meci in care Ariesul a fost in avantaj pana in minutul ’70, dar apoi timisenii au preluat comanda meciului si au intors scorul la 3-1.

FC Silvania 0-1 “U” Cluj - Clujenii castiga greu un meci in care erau cotati ca favoriti. Singurul gol al partidei a fost marcat de Lecic in minutul ’45.

CSM Ramnicu Valcea 3-0 Jiul Petrosani - Valcenii castiga la masa verde acest meci, deoarece Jiul s-a retras.

Clasamente:


1 comentarii:

Sport-Campina spunea...

interesanta analiza

Trimiteți un comentariu

Ultima ora

In scurt timp aflati cine va prelua Liverpool FC !