Fotbal in Cuvinte

sâmbătă, 10 aprilie 2010

PostHeaderIcon De neoprit!



De neoprit!
Asta au titrat ziarele sportive de top din Europa dupa ce aseara, echipa lui Pep Guardiola s-a impus cu un veritabil 2-0, pe terenul echipei de pe Santiago Bernabeu, Real Madrid.
Debutul primeri reprize avea sa aduca o usoara dominatie a madrilenilor, insa, incer incet "catalanii"au preluat conducerea jocului si au deschis scorul in minutul 32, dupa un un-doi minunat cu Xavi.Dupa 11 munte de la fluierul de start al cele de-a 2-a reprize, Pedro a primit o pasa la 25 m. de poarte lui Casillas, a patruns in viteza in careu si a majorat scorul cu un sut la coltul lung. Astfel,se facea 2-0 pentru echipa din Catalunia, care si-a asigurat in proportie de 65% castigarea campionatului si anul acesta.
Meciul a inceput cu absente notabile in ambele tabere.La "galactici"lipsea Kaka, iar Barcelonei ii lipsea Ibrahimovic.In prima repriza,cel putin in primele 10 minute,se parea ca Real este stapana pe joc,insa baietii lui Pep Guardiola au avut grija sa isi asigura intrarea la vestiare cu un avans de un gol datorita"baiatulului care joaca precum pe playstation" asa cum a spus si managerul celor de la Arsenal, Arsene Wegner.
In a 2-a repriza, se parea ca elevii lui Manuel Pellegrini au mai mult chef de joc,presand poarta lui Valdes din ce in ce mai mult, insa fiecare finalizare a lor fie se termina cu un sut slab, fie portarul Barcei avea interventii "ca la mondiale".Real a avut si un gol anulat al lui Raul in minututl 85,din pricina unui hent facut de Benzema.
Dupa cum a declarat si Messi"Nu a fost nici un duel Messi-Ronaldo. Pur si simplu am fost superiori in seara asta."
Un lucru este sigur: Dupa meciul de aseara, Messi si intreaga echipa a lui Guardiola a demonstrat ca la nivel fotbalistic nu au rival in Europa in acest moment.Baietii astia joaca un altfel de fotbal...



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Ultima ora

In scurt timp aflati cine va prelua Liverpool FC !