Fotbal in Cuvinte

sâmbătă, 10 aprilie 2010

PostHeaderIcon Tamas promoveaza...!


Se pare ca fostului dinamovist Gabriel Tamas ii prieste fotbalul englez. Astazi, echipa sa, West Bromwich Albion a promovat, matematic ce-i drept, in Premier League, dupa ce a invins astazi echipa Doncaster. Golurile au fost marcate de Dorrans,Brunt si Bednar.Astfel,elevii lui Di Matteo si-au asigurat promovarea sezonul acesta in prima liga a Angliei, diferenta dintre ei si ocupanta locul fiind de 11 pct.
Romanul este doar imprumut la West Bromwich, insa antrenorul Roberto Di Matteo a anuntat ca este foarte multumit de prestatia jucatorului si si-a exprimat dorinta ca din vara sa il achizitioneze definitiv pe acesta. Mentionez ca Tamas are o clauza de reziliere de 800.000 euro.
Ar fi singurul jucator roman din Premier League, dupa ce Ionel Ganea a plecat de la Wolverhampton in 2006.


2 comentarii:

alecsutz spunea...

E bine pentru imaginea Romaniei in fotbal. De exemplu vecinii nostri au jucatori care joaca in campionatele mari si o fac bine. Noi il mai avem pe Chivu la Inter si cam atat.

Laur_FCP spunea...

@alecsutz
Ai dreptate, de exemplu bulgarii il au pe Berbatov care joaca la Mancheter United, si romanii pana acum nu au niciun jucator care sa ne reprezinte in Premier League. Ar fi un pas in fata si pentru Tamas, dar si pentru Romania.

Trimiteți un comentariu

Ultima ora

In scurt timp aflati cine va prelua Liverpool FC !