Fotbal in Cuvinte

vineri, 16 aprilie 2010

PostHeaderIcon Schimbari la Liverpool

Echipa de pe Merseyside si una dintre cele mai emblematice echipe din Anglia, incepe incet-incet sa pregateasca de pe acum schimbarile si sa isi faca planurile pentru sezonul viitor.Recent, Martin Broughton a fost numit noul director al clubului, si dupa cum chiar el a declarat, promite un viitor stralucit pentru Liverpool, atat pentru jucatori cat si pentru conducerea clubului. Imediat dupa investirea sa in noua functie, acesta a dat asigurari de faptul ca nici un jucator care este de baza la Liverpool nu v-a pleca, facand referire la speculatiile cum ca Torres si Gerrard ar parasi clubul in vara. Acesta a negat ferm speculatiile.
Patronii americani ai clubului au primit un ragaz de 6 luni de la Royal Bank of Scotland, pentru a definitiva operatiunile de punere la vanzare a clubului, acestia cerand in jur de 500 mil.lire pentru acest club.
Recent, atat membrii staff-ului, jucatorii cat si suporterii au comemorat 21 ani de la tragedia de la Hilsborough prin diferite bannere, cantece si momente de reculegere din respect pentru cei 96 de suporteri decedati in urma marii inghesuieli ce a avut loc inaintea meciului de pe stadionul din Sheffield.
RESPECT 96!!YNWA LADS...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Ultima ora

In scurt timp aflati cine va prelua Liverpool FC !