Fotbal in Cuvinte

sâmbătă, 10 aprilie 2010

PostHeaderIcon EL CLASICO - 2010


Real MadridBarcelona - probabil cel mai important meci de fotbal din lume, se va juca in aceasta seara de la ora 23:00 (ora Romaniei) si va fi transmis in direct de DigiSport. In acest moment, ambele echipe sunt la egalitate de puncte, diferenta fiind facuta doar de golaveraj. O victorie in aceasta seara pentru oricare echipa va aduce titlul.

Palmaresul extern “Galacticilor” consta in 9 Ligi ale Campionilor castigate, 2 Cupe Uefa, o data Supercupa Europei si de 3 ori Cupa Intercontinentala. Revenind pe plan national, madrilenii au castigat de 31 de ori “Primera Division”. Cupa Spaniei de 17 ori, iar Supercupa de 8 ori. Un palmares foarte bogat, care poate sta numai in vitrina unui club cu renume. Rivalii de la Barcelona au castigat “doar” de 19 ori prima divizie, Cupa Spaniei de 25 de ori, iar Supercupa de 13 ori. Pe plan international, UEFA Champions League de 3 ori (ultima oara anul trecut invingand pe Manchester United cu scorul de 2-0), Supercupa Europei de 2 ori, iar Cupa Cupelor de 4 ori.

Ultima intalnire dintre cele doua rivale s-a incheiat cu scorul de 1-0 pentru catalani, care au inscris prin Ibrahimovic. Nu este o confruntare doar intre 2 cluburi imense, ci si intre cei mai buni jucatori ai lumii: Lionel Messi si Cristiano Ronaldo. Marii absenti ai partidei vor fi Kaka, iar de partea Barcelonei Zlatan Ibrahimovic, jucatori emblematici pentru ambele formatii.

Ramane sa vedem care va fi rezultatul final, deoarece intr-un asemenea meci se poate intampla orice. Un lucru este cert – va fi fotbal de calitate.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Ultima ora

In scurt timp aflati cine va prelua Liverpool FC !